Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml
GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml
GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml
GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml
GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml

Origins

86% opplevde et lysere utseende. 80% opplevde en reduksjon i hevelser. Sen natt? Lang flyreise? Eller ser du bare trett ut hele tiden? Forbered deg på å bli ett av de mest freshe mennesker!
232 kr
290 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
GinZing Refreshing Eye Cream
p823519
v40938383
Origins
NOK
232

Omtaler

Karin | 28-11-2019
Denne øyekremen var ikke rik nok for min hud. Fungerer kanskje for de med ung hud, som ikke har like stort behov for fuktighet og pleie.
Theodora | 24-11-2019
Kanskje den dårligste øyekremen jeg har brukt noen gang. Den gjør ingenting ekstra for huden rundt øynene, og deler seg opp i flak langs øyelokket. Veldig rar konsistens, og syns ikke den funket under øyenskygge og primer/concealer. Dessverre.
Anne | 09-09-2019
Etter å ha prøvd veldig mange øyekremer fra ulike merker, fant jeg en som gir nok fuktighet, uten å "smuldre". At krukken er så stor som den er et stort pluss. Her får man mye for pengene!

Mer Informasjon

86% opplevde et lysere utseende. 80% opplevde en reduksjon i hevelser. Sen natt? Lang flyreise? Eller ser du bare trett ut hele tiden? Forbered deg på å bli ett av de mest freshe mennesker! Naturen har klinisk bevist, at den kan redusere mørke ringer. Poser under øjnene forsvinner stort set. Origins proprietære kompleks av koffein fra kaffebønner, Panax Ginseng, magnoliaekstrakt og naturlige optiske blekemidler får hurtig huden til å se friskere ut, og gjenopprette utstråling av trette øyne. ANVENDELSE: Påfør forsiktig rundt øyeområdet med fingerspissen om morgenen eller etter behov.
Påfør forsiktig rundt øyeområdet med fingerspissen om morgenen eller etter behov.
Volum:15 ml
Hudtype:Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331