Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml
ONLY AT KICKS

GinZing Refreshing Eye Cream 15 ml

Origins

86% opplevde et lysere utseende. 80% opplevde en reduksjon i hevelser. Sen natt? Lang flyreise? Eller ser du bare trett ut hele tiden? Forbered deg på å bli ett av de mest freshe mennesker!
285 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marit | 16-06-2019
Dekker umiddelbart mørke ringer, litt som en concealer. Helt ok øyekrem.
Susanne | 15-04-2019
Likte den veldig godt til å begynne med, men etter en stund begynte jeg å reagere veldig på den og måtte til slutt la være å bruke den. Har ikke opplevd følsomhet ovenfor andre øyenkremer enn denne.
Sandra | 04-04-2019
Er stor fan av Origins sine produkter, men denne stod ikke til forventningene. Har brukt den i 2 mnd tid og ser vel ingen forskjell på posene eller de mørke ringene. Eneste positive er vel at den gir en kjølig og fresh følelse på huden.

Mer Informasjon

86% opplevde et lysere utseende. 80% opplevde en reduksjon i hevelser. Sen natt? Lang flyreise? Eller ser du bare trett ut hele tiden? Forbered deg på å bli ett av de mest freshe mennesker! Naturen har klinisk bevist, at den kan redusere mørke ringer. Poser under øjnene forsvinner stort set. Origins proprietære kompleks av koffein fra kaffebønner, Panax Ginseng, magnoliaekstrakt og naturlige optiske blekemidler får hurtig huden til å se friskere ut, og gjenopprette utstråling av trette øyne. ANVENDELSE: Påfør forsiktig rundt øyeområdet med fingerspissen om morgenen eller etter behov.
Volum:15 ml
Hudtype:Normal
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331