Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Dr. Weil Mega-Bright Dark Circle Minimizer Eye Cream 15 ml
ONLY AT KICKS

Dr. Weil Mega-Bright Dark Circle Minimizer Eye Cream 15 ml

Origins

Et unikt presset pudder som først og fremst kontrollerer glans uten å legge til farge eller lage konturer. Fikserer foundation og gir en glatt finish.
430 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Dr. Weil Mega-Bright Dark Circle Minimizer Eye Cream
p927600
v44749638
Origins
NOK
430

Omtaler

Emilie Jørgensen | 09-03-2016
Bruker denne kremen under øynene hver kveld før jeg legger meg, og våkner opp med mindre ringer under øynene enn det jeg pleide å gjøre. Har alltid slitt med blå ringer under øynene i og med at det ligger i familien, men en sammensetning av denne hver kveld og sminke synes det nesten ikke lenger. Sleit veldig med å dekke det før men føler nå at det er litt enklere. Har enda ikke oppnådd det resultatet jeg ønsker, men tenker det kanskje vil ta en stund i og med at jeg har såpass blå ringer.

Mer Informasjon

Et unikt presset pudder som først og fremst kontrollerer glans uten å legge til farge eller lage konturer. Fikserer foundation og gir en glatt finish. Brukes av makeupartister og til å friske opp makeupen i løpet av dagen. Blot Powder inneholder skimmer og kiseloksid som absorberer overskuddsolje og reduserer glansen i huden. Kan påføres med den medfølgende puffen eller pudderbørste, for eksempel 129 Powder/Blush Brush. Perfekt for å friske opp Studio Fix Powder Plus Foundation i løpet av dagen.
Påføres forsiktig på øyeområdet etter rens.
Volum:15 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331