Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
GinZing Energy-boosting Treatment Lotion Mist
ONLY AT KICKS

GinZing Energy-boosting Treatment Lotion Mist

Origins

En super oppfriskende treatment lotion mist, som umiddelbart gir huden et energy boost og fukt til trist og grå hud. Oppfrisker og fukter huden med en ultra-fin mist.
165 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sandra | 04-04-2019
Gir godt med fukt og en naturlig glød til huden! Utrolig godt å bruke den på sommeren for en liten forfriskning på varme dager. Eneste minuset er at pumpa er håpløs og blir lett ødelagt.
Kjetil | 29-10-2018
Pumpa på flaska har blitt ødelagt på samme måte tre ganger på rad nå, det er innmari irriterende å måtte overføre produktet på andre flasker hver bidige gang. I tillegg er det en del alkohol i misten, som tørker ut huden og svir i øynene når man pumper. Siste gang jeg kjøper denne.
Martha | 07-07-2018
Etterlot huden veldig klissete i tillegg ble pumpen ødelagt etter fem spray.

Mer Informasjon

En super oppfriskende treatment lotion mist, som umiddelbart gir huden et energy boost og fukt til trist og grå hud. Oppfrisker og fukter huden med en ultra-fin mist. Gir øyeblikkeligt huden en energi-boost og
gjenoppre er raskt hudens glød. Klinisk bevist med å gjøre hudens struktur gla ere på bare 2 uker. Hjelper til at huden ser mere strålende, myk og gla ut ved å optimalisere celle-energien.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331