Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Well Off Fast And Gentle Eye Makeup Remover 150 ml
Well Off Fast And Gentle Eye Makeup Remover 150 ml
ONLY AT KICKS

Well Off Fast And Gentle Eye Makeup Remover 150 ml

Origins

Opplever du at det er vanskelig å få av make-up uten å gni i øyeregionen? Så prøv Origins Well-off®.
195 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sandra | 08-10-2017
Drøy i bruk og veldig effektiv. Har prøvd mange ulike øyesminkefjernere i det siste og denne er absolutt den beste! Noen av de jeg har testet er biotherm biocils makeup removal gel, clarins instant eye-makeup remover, lamcome bi-facil, estée lauder take it away, bliss og rituals. Kjøper garantert denne igjen :)
Ann Christin Skretting | 07-09-2017
Helt ok, men har prøvd bedre. Jeg brukte tidligere Garnier micellar cleansing water til å fjerne øyesminken og den var like effektiv. Pga at jeg opplever et langt billigere produkt like effektiv får Origins sin eye makeup remover kun 3 stjerner av meg.
Nina | 16-02-2017
Superbra øyesminkefjerner, fjerner sminke uten å måtte gni så mye! Kommer til å kjøpe igjen!

Mer Informasjon

Opplever du at det er vanskelig å få av make-up uten å gni i øyeregionen? Så prøv Origins Well-off®. Naturlig Rose Damascena lindrer, beroliger og beskytter, mens de milde rensemidlene arbeider effektivt og skånsomt for å løse opp øyemakeup, uten å gni, gi rødhet eller etterlate rester. ANVENDELSE: Påføres med bomullpads på lukkede øyelokk, føres lett over øyelokket. Skyll kun hvis ønskelig. Testet af øyelege. Til alle hudtyper.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331