Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Well Off Fast And Gentle Eye Makeup Remover 150 ml
Well Off Fast And Gentle Eye Makeup Remover 150 ml
ONLY AT KICKS

Well Off Fast And Gentle Eye Makeup Remover 150 ml

Origins

Opplever du at det er vanskelig å få av make-up uten å gni i øyeregionen? Så prøv Origins Well-off®.
195 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Well Off Fast And Gentle Eye Makeup Remover
p781860
v38689329
Origins
NOK
195

Omtaler

Silje | 28-08-2019
Beste sminkefjerner jeg har brukt noensinne. Irriterer ikke huden, irriterer ikke en gang øynene når du fjerner øyesminke. Etterlater ikke et typisk lag på huden etter bruk så du behøver ikke skrubbe av restene som jeg har måttet gjort med andre. Lukter helt nøytralt. Skulle ønske de solgte i større flaske!
Sandra | 08-10-2017
Drøy i bruk og veldig effektiv. Har prøvd mange ulike øyesminkefjernere i det siste og denne er absolutt den beste! Noen av de jeg har testet er biotherm biocils makeup removal gel, clarins instant eye-makeup remover, lamcome bi-facil, estée lauder take it away, bliss og rituals. Kjøper garantert denne igjen :)
Ann Christin Skretting | 07-09-2017
Kan også nevne at korken på denne er elendig.

Mer Informasjon

Opplever du at det er vanskelig å få av make-up uten å gni i øyeregionen? Så prøv Origins Well-off®. Naturlig Rose Damascena lindrer, beroliger og beskytter, mens de milde rensemidlene arbeider effektivt og skånsomt for å løse opp øyemakeup, uten å gni, gi rødhet eller etterlate rester. ANVENDELSE: Påføres med bomullpads på lukkede øyelokk, føres lett over øyelokket. Skyll kun hvis ønskelig. Testet af øyelege. Til alle hudtyper.
Påføres med bomullpads på lukkede øyelokk, føres lett over øyelokket. Skyll kun hvis ønskelig. Testet af øyelege.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331