Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Clear Improvement Pore Clearing Moisturizer with Bamboo Charcoal 50 ml
Clear Improvement Pore Clearing Moisturizer with Bamboo Charcoal 50 ml
Clear Improvement Pore Clearing Moisturizer with Bamboo Charcoal 50 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Clear Improvement Pore Clearing Moisturizer with Bamboo Charcoal 50 ml

Origins

Fuktighetskräm till oren hud. Aknebehandling og oljefri fukt i samme produkt. Inneholder 1 % salisylsyre som bidrar til å rense huden og forebygge nye utbrudd.
220 kr
275 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Clear Improvement Pore Clearing Moisturizer with Bamboo Charcoal
p90555474
v90555475
Origins
NOK
220

Omtaler

Elisabeth | 09-09-2019
Ny favoritt! Jeg har prøvd ut det meste av hudkremer, både av billigere sort og dyrere sort. Denne er den som har fungert aller best for huden min til nå! Huden føles litt tørr etterpå, men jeg bruker også et fuktighetsgivende serum i tillegg som hjelper.

Mer Informasjon

Fuktighetskräm till oren hud. Aknebehandling og oljefri fukt i samme produkt. Inneholder 1 % salisylsyre som bidrar til å rense huden og forebygge nye utbrudd. Tilfører hud med tendens til urenheter fuktighet gjennom hele dagen, samtidig som produktet renser ut eksisterende urenheter og forebygger at nye skal dannes. Inneholder 1 % salisylsyre som skånsomt eksfolierer og fjerner tilstopping i porene, i tillegg til kull fra bambus. Huden etterlates ren, frisk og behagelig fuktet. Dermatologisk testet og ikke-aknegen. NATUR + VITENSKAP Topp presterende hudpleie med naturlig eteriske oljer, planter og ingredienser fra jorden & havet avansert vitenskap.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331