Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Plantscription™ Powerful Lifting Cream 50 ml
ONLY AT KICKS

Plantscription™ Powerful Lifting Cream 50 ml

Origins

Denne krem er forsterket med den sjeldne indiske Commiphora mukul som gjenoppretter spenst i huden, samt vår berømte African Anogeissus som gir en ytterligere løftende effekt.
610 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Plantscription™ Powerful Lifting Cream
p926513
v44708402
Origins
NOK
610

Omtaler

Nina | 09-03-2016
Denne er ok og går mer på løft. Jeg liker allikevel Plantscription dagkrem med solfaktor og nattkremen som er fyldigere med mer fukt bedre, og den går på generelle aldringstegn.

Mer Informasjon

Denne krem er forsterket med den sjeldne indiske Commiphora mukul som gjenoppretter spenst i huden, samt vår berømte African Anogeissus som gir en ytterligere løftende effekt. Gir synlig fastere konturer, bløtgjør linjer rundt munnen, gir kennene et løft og gjenoppretter en ungdommelig spenst. I tillegg til dette tilfører huden ekstra fuktighet.
Kan brukes hver dag
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331