Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Never A Dull Moment Skin-brightening Face Polisher 125 ml
ONLY AT KICKS

Never A Dull Moment Skin-brightening Face Polisher 125 ml

Origins

Når de øverste hudceller ligger jevnt, reflekteres lyset på huden, så den får en ungdommelig glød. Men over tid, blir cellene grå og ligger mer ujevnt. Lyset spres og huden virker mer trist.
340 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Never A Dull Moment Skin-brightening Face Polisher
p655607
v32941403
Origins
NOK
340

Omtaler

Caroline | 24-02-2018
Veldig tykk og litt rar å påføre, føler den gjør jobben greit, men komme nok ikke til å kjøpe igjen. MERK at dette er en polish (skal gjerne være bedre for sensitiv hud) og vil derfor ikke ha samme "feeling" som en skrubb.
Nynne | 05-05-2017
Deilig lukt, følelsen av hjemmespa - MEN veldig veldig lite korn i den så føler ikke den renser som den skal. Jeg vil nok ha kraftigere korn da den er mest som en krem. Blir nok ikke denne en gang til.
Sunniva Andersen | 27-02-2017
Jeg har slitt veldig lenge med oljete hud som veldig rett reagerer på visse ansikt-produkter. Kjøpte denne og dette er garantert en game changer om du sliter med grå, oljete hud som bare ser sliten ut. Du ser rask endring etter ett par bruk og huden føles nydelig ut etter bruk. Bruker den i dusjen og noen ganger før jeg legger meg om jeg skal noe spesielt dagen etter. Veldig glad i denne!

Mer Informasjon

Når de øverste hudceller ligger jevnt, reflekteres lyset på huden, så den får en ungdommelig glød. Men over tid, blir cellene grå og ligger mer ujevnt. Lyset spres og huden virker mer trist. Finmalt Aprikos og Mango frø samt naturens virksomme ekstrakt fra Papaya oppløser triste hudceller og feier de vekk uten irritasjon. Etterlater huden fin og jevn. Huden får sin utstråling tilbake.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331