Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Modern Friction Exfoliator 125 ml
Modern Friction Exfoliator 125 ml
ONLY AT KICKS

Modern Friction Exfoliator 125 ml

Origins

Naturens eget bud på en alders-utglattende eksfoliering er så lett som 1-2-3. ANVENDELSE: • Trin 1 - Anvend denne cremete, kroppsforyngende polering spesielt på områder med tørr hud.
435 kr
125 ml
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene
Super Star Minis Gift Box
Modern Friction Exfoliator
p655612
v32941494
Origins
NOK
435

Omtaler

Ann Christin | 07-09-2017
Huden kjennes ren, den gløder og jeg føler meg kjempe fresh etter å ha brukt denne. Jeg kan ikke si at jeg ser en forskjell på feks porer (da tror jeg det jeg må til med et dyrere, mer eksklusivt produkt - pris har tross alt ofte mye å si på effekten) men følelsen den gir meg etter bruk er grunn god nok til å kjøpe den igjen.
Kasandra Mariell Hunstad | 11-02-2015
Denne skrubben får full pot hos meg. Den sier på etiketten at den skal korrigere ansiktet ditt og det gjør den utrolig nok. Etter man har brukt den får man en nydelig glød. Eneste minuset her er at den svir litt i øynene, men man lider for skjønnheten. Den kan brukes både som daglig rens og ansiktsmaske om man legger på et tykt lag og lar det virke litt. I tillegg dufter den fantastisk.
Alicja Kisiel Grabska | 14-08-2014
Peelingen overlater huden glatt og myk, har ikke mange grove partikler, men selve kremen "smelter" døde hudceller, derfor maserer jeg huden med den for 1 minut og la den virke for et minut til. Kan hende at irritasjon opstår, ved munn området, bedre å ungå påføring av kremmen der.

Mer Informasjon

Naturens eget bud på en alders-utglattende eksfoliering er så lett som 1-2-3.
ANVENDELSE:
• Trin 1 - Anvend denne cremete, kroppsforyngende polering spesielt på områder med tørr hud. Fokuser på aldersrelaterte utsatte områder: armer, bryst, hender, lår, skuldre og legger.
• Trin 2 - Vent ett minutt og massér deretter lett i sirkulære bevegelser. Maiskolbe ekstrakt samt scutellaria får kroppen din til å stråle. Hjelper raskt med å redusere synlige tegn på solen, gråhet, slapp hud og ujevne områder. Risstivelse hjelper til å fjerne ruhet og gjenopretter utstråling. Lilla ris fra Kina bekjemper miljøskade-faktorer, før de kan nå å skape misfarging. Shea Butter glatter ut sandpapirhud og cupuacu smør fra Amazonen gjenopbygger smidigheten.
• Trin 3 - Gå i dusjen/bad, massér rundt og skyll av. Resultatet er tydelig etter bare én behandling. Kroppen fremstår mindre slapp i huden og med færre fregner. Huden føles lekker og satin-aktig. Nok en frynsegode er duften av bergamot og sitron.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331