Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Dr. Weil Mega-Mushroom™ Skin Relief Advanced Face Serum 50 ml
ONLY AT KICKS

Dr. Weil Mega-Mushroom™ Skin Relief Advanced Face Serum 50 ml

Origins

Irritasjon ulmer stille i hudens overflate og kan elde huden hurtigere enn stearinlys på din fødselsdagskake. Nå er det på tide å kontrollere det.
675 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Dr. Weil Mega-Mushroom™ Skin Relief Advanced Face Serum
p864466
v89940778
Origins
NOK
675

Omtaler

Fam M | 07-03-2016
Jeg har kjempe sensitiv, rød og tørr hud, og har slitt veldig med å finne et serum jeg tåler. Letingen er over! Jeg sverger til hele denne serien, kommer aldri til å bytte. Serumet er lindrende, lukter naturlig og gir litt ekstra fuktighet og spenst til huden. Anbefales virkelig!
Nina | 07-03-2016
Dette serumet roer og fukter huden veldig godt. Håpet det skulle dempe rødheten i huden men det gjorde det ikke men huden er bra balansert etter ett års bruk. Har sensitiv blandingshud.

Mer Informasjon

Irritasjon ulmer stille i hudens overflate og kan elde huden hurtigere enn stearinlys på din fødselsdagskake. Nå er det på tide å kontrollere det. Dette patentmeldte, klinisk beviste serum inneholder Dr. Andrew Weils berømte Mega-Mushroom kompleks, nå beriket med Chaga og Pleurotus sopp og havtorn. Det forsvarer huden mot aldring grunnet innflammasjon. Beroliger. Lindrer. Gjør huden sterkere og mer motstandsdyktig. Resultat: Huden eldes mye langsommere. Dr. Andrew Weil donerer hele overskuddet fra salg av Dr. Andrew Weil for Origins ™-produkter direkte til The Weil Foundation, en non-profit organisasjon dedikert til å støtte alternativ medisin gjennem utdannelse og forskning.
Kan brukes hver dag og kveld. Rens ansiktet – påfør serum
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331