Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

OriginsDr. Weil Mega-Mushroom™ Relief & Resilience Treatment Lotion - Earth Month Limited Edition 400 ml

425 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Om produktet

Slik gjør du

Ingredienser

Egenskap

HVA DET ER
Laget spesielt for Earth Month. Denne begrensede utgaven av vårt mest populære Soothing Treatment planter et tre på dine vegne.
HVA DET GJØR:
Gi en gave som hjelper planeten vår. Vår vannaktige lotion øker umiddelbart fuktighetsnivået med 83 %*, lindrer raskt synlig rødhet og optimaliserer huden, slik at den er bedre i stand til å absorberer de påfølgende hudpleieproduktene. Det beste av alt er at vi skal plante et tre i samarbeid med One Tree Planted, som skal overvåkes og stelles.** Det vil vi si er ganske fantastisk.
*Klinisk testing utført av Origins på 25 kvinner i alderen 19-62 år, umiddelbart etter 1 gangs bruk. Effekten varierer fra person til person.
**Fra 1. april til 30. april 2021 vil vi donere 1 USD til Origins Green Planet Fund for hver Mega-Mushroom Treatment Lotion i begrenset utgave som selges. Hver 1 USD som doneres vil tillate at 1 tre plantes og stelles. Origins Green The Planet Fund er et veldedig fond bestående av The Estée Lauder Companies Charitable Foundation, en amerikansk veldedighetsorganisasjon som er registrert og fritatt for skatt i USA. Origins Green The Planet Fund vil etter eget skjønn og for å sikre at midlene benyttes til de tiltenkte veldedige formålene, gi et tilskudd som tilsvarer det totale beløpet av innsamlede midler fra kampanjen til One Tree Planted, en USA-basert veldedighet organisasjon som planter trær over hele verden for å støtte det globale gjenplantingsarbeidet. Den samlede donasjonen vil bli betalt av Origins Natural Resources Inc.

Mer inspirasjon

Beauty Test: Naturlig hudpleie fra Origins for din hud

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331