Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Clean Energy Gentle Cleansing Oil 200 ml
ONLY AT KICKS

Clean Energy Gentle Cleansing Oil 200 ml

Origins

Denne lette, high-tech, bybrid formelen tilstopper ikke huden. Inneholder oliven, solsikke, sesam og safflower olje. Fjerner effektivt smuss og makeup.
260 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Clean Energy Gentle Cleansing Oil
p921739
v44539260
Origins
NOK
260

Omtaler

Helene Håland | 19-02-2017
Utrolig god rens som også fjerner en "heavy makeup"! Olje rensen etterlater seg en fresh følelse av å være ren og med rikelig fukt. Love IT!
Stine | 28-02-2016
Jeg bruker denne rensen på kvelden, etter å ha tatt av sminken, og er kjempefornøyd! Jeg har sensitiv kombinasjonshud, og har slitt veldig med å finne en rens som faktisk renser, uten å ha for lite eller for mye fuktighet. Denne oljen gjør merkelig nok ikke huden min oljete, men heller myk og hydrert. Den er også veldig drøy i bruk, så stort pluss for det. Lukter godt også!
Linn Elise | 19-06-2015
Den er kjempebehagelig å rense huden med og veldig drøy i bruk. min har vart nesten to måneder allerede og er enda en god del igjen. Fjerner ikke sminke riktig så godt som jeg skulle ønske, må som regel fjerne maskara og eyeliner og slikt først med andre rensemidler, før jeg vasker hele ansiktet med denne og må skylle ekstra godt for å få bort alt. Men huden føles ikke tørr og ekkel etter vask med denne! Føler ikke den lever helt opp til forventningene mine når jeg kjøpte den, men jeg har redusert antallet synlige kviser! Jeg har litt tørr og følsomhud, og har vært plaget med dype store kviser i kinn og langs kinnbena som etterlater arr. Da jeg ikke ennå har følt at denne er verdt å holde meg til, vil jeg nok kanskje prøve andre renseprodukter fra Origins før jeg klarer å finne den rette !

Mer Informasjon

Denne lette, high-tech, bybrid formelen tilstopper ikke huden. Inneholder oliven, solsikke, sesam og safflower olje. Fjerner effektivt smuss og makeup. Energigivende duft av grapefrukt, appelsin og sitron.
Masser forsiktig inn i tørr hud på fingertuppene . Legg varmt vann for å omdanne oljen til et melkeaktig lotion. Skyll.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331