Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Original Skin Retexturing  Mask With Rose Clay 75ml
ONLY AT KICKS

Original Skin Retexturing Mask With Rose Clay 75ml

Origins

En 2-i-1 maske som dyprenser og forsiktig eksfolierer huden for å forfine hudens struktur og booste gløden.
230 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Original Skin Retexturing Mask With Rose Clay
p90555477
v90555478
Origins
NOK
230

Omtaler

Solveig | 30-09-2019
Spar pengene dine! Denne gjør.. ingenting. Den gir umiddelbar matt hud, men det forsvinner etter 1 times tid. Ikke verdt sviende hud for 1 time matthet. I tillegg irriterer den huden, særlig om du har kviser. Anbefaler mye heller Kiehl´s Rare Earth Deep Pore Cleansing Mask. Den svir ikke slik som denne gjør. Den er ikke ubehagelig på slik som den er, og den er ikke vanskelig å få av slik som denne er. Den gir faktisk varige resultater!
ingrid | 20-09-2019
Elsker denne masken! Fungerer topp som dyp rens og du går fra en urein hud til en glatt hud som viser kjappe resultater
Orawan | 22-06-2019
helt fantastisk maske, bruker den 1-2 ganger i uken. jeg har blandet hud og er utsatt for akne. huden føles glatt og ren etter bruk <3

Mer Informasjon

En 2-i-1 maske som dyprenser og forsiktig eksfolierer huden for å forfine hudens struktur og booste gløden. Den kremede leire formelen hjelper til å dyprense huden mens den absorberer og fjerner urenheter og overskuddsolje fra porene. Den fjerner skånsomt døde hudceller for å en strålende hud. Den gjenoppretter hudens glød og hjelper huden til å avstresse samtidig som den oppfrisker dine sanser.
Masser på sminkefri, tørr hud og vent 10 minutter til masken er tørr. Fukt fingertuppene og forsiktig masser huden for å løsne masken og forbedre fjerning av produktet. Rens med varmt vann. Bruk 2-3 ganger om uken, eller etter behov.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331