Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Origins GinZing Radiance-Boosting Peel-Off Mask 75 ml

Vurderinger
Pris
230 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
GinZing Radiance-Boosting Peel-Off Mask
p90555468
v90555469
Origins
NOK
230
Resultater på få minutter. Oppfriskende peel-off ansiktsmaske med en unik perlemor-finish som fjerner sliten og gusten hud. Den hjelper til å fjerne døde hudceller, smuss og produktrester, og får frem en klar og strålende hud. Jevner ut hudens porer med et skånsomt fruktsyrekompleks av sitron, appelsin og eple, slik at porene trekker seg sammen til naturlig størrelse. Huden føles øyeblikkelig jevnere, glattere og oppfrisket ut med kaffebønner og panax ginseng.
Produktspesifikasjoner:
Virker oppfriskende på sansene med en eterisk oljeblanding av grapefrukt, sitron og mynte.
Påfør et jevnt lag på tørr hud uten sminke. Unngå området rundt øynene samt øyebrynene og langs hårfestet. La produktet tørke. Smil for å løsne produktet, og trekk forsiktig av masken. Fjern eventuelle produktrester med en fuktet bomullspad. Masken kan føles stram eller prikkende, eller huden kan bli rød. Dette er helt normalt mens masken virker som den skal og gir huden energi.
Vi anbefaler IKKE at masken brukes sammen med Maskimizer Skin Optimizing Mask Primer eller på veldig tørr, sensitiv, irritert eller skadet hud eller på hud som behandles med reseptbelagte produkter.
Se ut som du har sovet en hel natt på kun 10 minutter. Forny huden og få ekstra glød og utstråling ved å bruke GinZing™ Peel Off Mask på kinnene. Drink Up™ 10 Minute Hydrating Mask med aprikos og isbrevann fra Sveits masseres inn på pannen, nesen og haken, slik at huden raskt tilføres fuktighetspleie og blir myk.
Volum:
75 ml
Vekt:
120 g
Hudtype:
Normal, Kombinert, Fet
EAN:
0717334242302
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Naturlig hudpleie fra Origins for din hud

Beauty Test: Naturlig hudpleie fra Origins for din hud

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

2.0
Basert på 6 omtaler
M
Mia
15-04-2020
Like (0)
J
Julianne
28-08-2018
Like (0)
A
AnnLouise
04-03-2018
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331