Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Banana Bright Face Primer 30 ml
Banana Bright Face Primer 30 ml
Kampanje 20%

Banana Bright Face Primer 30 ml

Ole Henriksen

Inspirert av makeup artistenes må-ha produkt "bananpulver" inneholder denne primeren lysnende pigmenter som gir en glød til hele ansiktet.
356 kr
445 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Hanna | 21-05-2019
Gikk ikke helt etter forventingene. Lite glød og kjennes nesten litt tørr ut, men den holdt sminken godt som er et godt pluss.
Eline | 20-05-2019
Et MUST HAVE, den gir deg en helt PERFEKT glød. Som passer helt fantastisk under foundation, men også alene. Den blurer huden min ut og gir bra fukt. Den var bedre enn de store forventningene mine etter øyenkremen
Maja | 14-04-2019
Superfin primer som gir glød, jevner til hudtonen og får foundationen til å sitte mye bedre. Veldig fornøyd!

Mer Informasjon

Inspirert av makeup artistenes må-ha produkt "bananpulver" inneholder denne primeren lysnende pigmenter som gir en glød til hele ansiktet. Den kan både brukes under makeup, i din foundation, som highlighter eller bare alene – uansett hvordan du bruker den, får du en sunn og holdbar Ole Glow® Men det er ikke alt. Banana Bright Face Primer jevner ut fine linjene og rynkene samtidig som den gir et perfekt underlag for make-up . Inneholder C-vitamin, Ole's "gull standard" for å bekjempe synlige tegn på aldring, og vitamin E, en antioksidant som nærer og beskytter huden.
Kan brukes under din foundation for en bedre og mer langvarig makeup, over foundation for en highlighter-effekt eller alene.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331