Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping Creme 50 ml
Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping Creme 50 ml
Kampanje 20%

Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping Creme 50 ml

Ole Henriksen

Denne rike nattkremen er utviklet med utgangspunkt i Oles filosofi som handler om å EKSFOLIERE. BEHANDLE. PLEIE.
516 kr
645 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Goodnight Glow Retin-Alt Sleeping Creme
p90251862
v90251863
Ole Henriksen
NOK
516

Omtaler

Rebekka Benedikte | 18-08-2019
En utrolig deilig nattkrem. Føler meg så plump og fresh når jeg våkner etter å ha brukt denne, spesielt med serumet i samme serie!
Magdalena | 10-05-2019
Har brukt den i noen måneder nå og kommer ikke til å bytte til en annen nattkrem. Gir fin glød og masse fukt. Etter jeg har begynt å bruke Ole sine produkter får jeg aldri kviser og har mindre linjer.
Karin | 09-01-2019
Jeg brukte denne nattkremen sammen med serumet som hører til, men det gjorde absolutt ingenting for pigmentflekkene mine. De ble verken mindre eller mindre synlige.

Mer Informasjon

Denne rike nattkremen er utviklet med utgangspunkt i Oles filosofi som handler om å EKSFOLIERE. BEHANDLE. PLEIE. Den balanserer eksfolierenede ekstrakter med dypt fuktighetsgivende og nærende ingredienser, som gjør den anvendelig for selv den mest følsomme huden. Ingrediensen bakuchiol - en naturlig retinol-lignende ingrediens - booster cellefornyelsen, reduserer fine linjer, rynker og hyper-pigmenteringer, uten å irritere eller gjøre huden følsom for solen. AHAs fra fem forskjellige kilder utjevner hudtonen og forbedrer strukturen betydelig. Edelweiss. Strammer opp, fukter og bekjemper aldring.
Volum:50 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331