Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Lucky Pucker™ Lip Scrub 8g
Lucky Pucker™ Lip Scrub 8g
Kampanje 20%

Lucky Pucker™ Lip Scrub 8g

Ole Henriksen

Bløte, kysseklare lepper? Ja,takk! Lucky Pucker Lip Scrub er en lekker, eksfolierende leppeskrubb, som umiddelbart gir deg bløte og smidige lepper, og har en herlig duft av eple og kanel!
156 kr
195 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lucky Pucker™ Lip Scrub
p94001928
v94001929
Ole Henriksen
NOK
156

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Bløte, kysseklare lepper? Ja,takk! Lucky Pucker Lip Scrub er en lekker, eksfolierende leppeskrubb, som umiddelbart gir deg bløte og smidige lepper, og har en herlig duft av eple og kanel! Denne leppeskrubben er full av eplefiber og sukker, som skånsomt fjerner tørr hud på leppene. Den inneholder kokumsmør, sheasmør, kakaosmør, kokosolje og solsikkeolje, som har et høyt innhold av essensielle fettsyrer, så leppene fuktes effektivt. Få uimotståelige lepper - både med og uten leppsetift.
Hudtype:Normal|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331