Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Counter Balance Oil Control Hydrator 50 ml

Counter Balance Oil Control Hydrator 50 ml

Ole Henriksen

Denne lette, fuktgivende kremen inneholder nypeekstrakt, som bidrar til å redusere oljeproduksjonen i huden og gjøre den mattere og porene mindre fremtredende.
495 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Counter Balance Oil Control Hydrator
p89791875
v89791876
Ole Henriksen
NOK
495

Omtaler

Silje Askheim | 23-08-2019
Dufter nøytralt. Selv om jeg mener at jeg er i målgruppen, synes jeg egentlig ikke at denne hjalp så mye. Noe reduksjon i synlig oljete hud, men hadde tilstoppende porer og oljete hud som vanlig. Følte også at jeg manglet fuktighet, opplevde tidvis huden min som stram og irritert. Lett å fordele utover. Teksturmessig føles den ut som noe i mellom krem og gel. Ulempen med pumpeform, er at det ikke er så lett å regulere selv hvor mye du ønsker å benytte. Jeg måtte alltid bruke et par pump for å få riktig mengde ut. Hvis du bare trenger et pump er den nok litt drøyere i bruk, men jeg brukte den opp relativt fort. Helt ok, men anbefaler heller å satse på en krem med mer fuktighet.

Mer Informasjon

Denne lette, fuktgivende kremen inneholder nypeekstrakt, som bidrar til å redusere oljeproduksjonen i huden og gjøre den mattere og porene mindre fremtredende. Kremen inneholder også Green Fusion-kompleks, neemfrøolje og kraftfulle syrer, og gir huden rikelig med fuktighet uten at den føles fet – for en sunn Ole Glow! Og det beste av alt er at den gjør at sminken sitter opptil fire ganger lenger enn hvis du påførte den direkte på huden.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331