Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Truth Serum 50 ml
Kampanje 20%

Truth Serum 50 ml

Ole Henriksen

Dette serumet inneholder True-C-kompleks og er som en multivitaminpille som fukter hele dagen, lysner huden og gjør den mer spenstig.
680 kr
850 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Nina96 | 03-09-2019
Veldig oppskryt! Kjøpte den fordi jeg har lest så mye bra om den, men er ikke så fornøyd med den. Følte ikke at den har gjort noe på huden min whatsoever. Kanskje den er bra å bruke i lengden fordi vitamin C skal være veldig bra for huden men har ikke fått no «wow-effekt» av den.
Kaja | 26-08-2019
Huden blir ganske fin, får glød som den lover, ingen kvise utbrøt, lukter behagelig, varer cirka 3 måneder. Helr ok serum, men litt for høy pris i forhold til det man får.
Ine | 31-05-2019
Forsvinner fort, skulle ønske det var mer i flasken til den prisen. Usikker på om jeg vil kjøpe den igjen, føler meg fresh når jeg har den på og en frisk lukt. Huden ser friskere ut, men skulle ønske den ga mer effekt generelt enn glød kun når jeg har den på.

Mer Informasjon

Dette serumet inneholder True-C-kompleks og er som en multivitaminpille som fukter hele dagen, lysner huden og gjør den mer spenstig. Serumet inneholder kollagen, Aloe vera og ekstrakt av appelsin og grønn te. Den oljefrie formelen trekker raskt inn i huden og stimulerer både den og sansene med sin deilige sitronduft og silkemyke konsistens.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331