Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Björn Axén Tools - Straight & Curl Straight & Curl

Björn Axén Tools - Straight & Curl Straight & Curl

Obh Nordica

Profesjonell rettetang som er designet for å skape rett hår eller krøller med perfekt resultat. Keramisk belegg for skånsom behandling.
849 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Björn Axén Tools - Straight & Curl
p708556
v38423927
Obh Nordica
NOK
849

Omtaler

Pernille | 14-10-2018
Veldig bra rettetang. Lett å bruke. Jeg har mye krøller og tykke hår, denne retter håret mitt veldig bra. Det er også enkelt å stille på gradene. I tillegg lager den fine krøller. Praktisk med jern på utsiden og. Anbefales!

Mer Informasjon

Profesjonell rettetang som er designet for å skape rett hår eller krøller med perfekt resultat. Keramisk belegg for skånsom behandling. Fleksible (flytende) retteelementer for et jevnt og kontinuerlig trykk mot håret. Kommer i en eksklusiv oppbevaringsboks med integrert varmebestandig matte. Ekstra lang ledning på 2,8 meter.
Innstillbar temperatur, 120-230 grader- Rask oppvarming - ca. 30 sekunder. Indikator viser når rettetangen er klar for bruk. Auto-av funksjon: Rettetangen slår av seg selv etter 60 minutter.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331