Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du som er eller blir medlem i KICKS Club doble bonuspoengpå dine kjøp! 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn. Gjelder ikke gavekort. 

Gave på kjøpet! Les vilkår

NYX Professional Makeup Off Tropic Shadow Palette Hasta La Vista

Vurderinger
Pris
249 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Off Tropic Shadow Palette
p90568240
v90568241
NYX Professional Makeup
NOK
249
Utvid horisonten med vår helt nye Off Tropic Shadow Palette. Velg mellom to superpigmenterte og fargerike paletter - Hasta La Vista og Shifting Sand - som begge er inspirert av vamen og sanden på en paradisøy. De eklektiske palettene kommer med et utvalg av 10 overdådige metallic, matte og satin nyanser som er lette å tone ut. Gå Off Tropic ved å legge til en morsom farge så hverdagsmakeupen synes litt bedre, eller bygg opp øyemakeupen til en dristig look i full av farger. HVA DET ER: En kolleksjon med eklektiske metallic, matte og satin nyanser. HVA GJØR DEN: En palett med 10 nyanser som gir er skikkelig tropisk følelse og som fås i 2 pigmenterte fargekombinasjoner. HVORFOR VI ELSKER DEN: Med disse fargerike palettene har du alle regnbuens farger tilgjengelig.
ANVENDELSE: Påfør favorittnyansen alene, eller bygg opp looken med flere farger. Ton ut fargene så du får en pen overgang. BEST TIL: Nybegynnere og profesjonelle Alle hudtyper Ansikt og kropp.
Vekt:
82 g
Farge:
Multi
EAN:
0800897181697

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331