Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Away We Glow Shadow Palette Lovebeam
Away We Glow Shadow Palette Lovebeam
Away We Glow Shadow Palette Lovebeam

Away We Glow Shadow Palette Lovebeam

NYX Professional Makeup

Ja, det ligner kanskje på en vanlig sommerflørt, men dette uimotståelige nye settet er selve definisjonen på ekte kjærlighet.
259 kr
Lovebeam
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Away We Glow Shadow Palette
p90201983
v90201984
NYX Professional Makeup
NOK
259

Mer Informasjon

Ja, det ligner kanskje på en vanlig sommerflørt, men dette uimotståelige nye settet er selve definisjonen på ekte kjærlighet. Away We Glow øyenskyggepalett kommer i to sommerlige fargekombinasjoner med 10 farger i hver. De føles supermyke og inneholder lekre bronse og rosagylne nyanser du trenger for å sparke igang den hete sommersesongen. HVA DET ER: Ti superpigmenterte øyenskygger som dekker hele spekteret, fra strålende rosegull til varme og rustfargede nøytrale nyanser. To sett med spektakulære sommerlige fargekombinasjoner (Love Beam—rosegull og blomsternyanser, og Hooked on Glow—varm gyllen og kobbernyanser) som begge inneholder en intens miks av supermyke konsistenser for en trollbindende finish i alt fra skimmer og perlemor til metalic og matt. HVA GJØR DEN: Alle de høytpresterende nyansene er enkle å kombiner, glir lett på øyelokket og fremhever øynene med varme og sommerlige farger. HVORFOR VI ELSKER DEN: Akkurat som en med sexy sommerflørt, lar begge oss leke med massevis av uimotståelige looks, fra naturlig til dristig til dramatisk smokey - helt uforpliktende!
ANVENDELSE: Pass på at det sitter som det skal! Start med å legge Waterproof Eyeshadow Primer på øyelokket. Så påfører du basefargen på hele øyelokket med vår Tapered All Over Shadow Brush. Bruk deretter vår Buffing Brush for å duse ut mellomnyansene i globelinjen og de dype nyansene i ytterste øyekrok og langs vippene nede under øyet. BEST TIL: Nybegynnere og profesjonelle Alle øyenfarger og -former Fra dag til natt
Farge:Multi
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331