Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Eye Shadow Base Skin Tone
Eye Shadow Base Skin Tone
Eye Shadow Base Skin Tone

Eye Shadow Base Skin Tone

NYX Professional Makeup

Maksimer intensiteten, holdbarheten og glansen på dine øyenskygger med våre Eyeshadow primerere.
89 kr
Skin Tone
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eye Shadow Base
p88869606
v88869609
NYX Professional Makeup
NOK
89

Omtaler

Siri Arntzen | 17-02-2017
Får øyenskyggen til å sitte hele dagen
Nica | 10-03-2016
Skin tone er en perfekt primer som jeg er avhengig av å ha i sminkepungen! Jeg bruker den hver dag under øyenskyggen. Men det er også mulig å legge den under øynene og over øvre leppekant, eller på haken hvis man vil det.
Chanel | 01-03-2016
En av mine All time fave eyeshadow primere 😍 Ved påføring med en Concealer kost glir den kremete konsistensen glatt over øyet og etterlater et ensfarget canvas for videre påføring av øyenskygger! Øyenskyggen holder hele dagen! I tillegg kan den legges oppå øyenskygger dersom man vil bruke den som primer for å legge på glitter etter at øyenskyggen er lagt, den vil ikke dra ut, klumpe eller ødelegge øyenskyggen som er lagt under 😍

Mer Informasjon

Maksimer intensiteten, holdbarheten og glansen på dine øyenskygger med våre Eyeshadow primerere. Hver av de tre NYX PROFESSIONAL MAKEUP Eyeshadow Bases - til sterke, perlemor- eller nøytrale toner - gir en glatt overflate så fargen får bedre holdbarhet og sitter der den skal.
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331