Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Jumbo Eye Pencil Milk
Jumbo Eye Pencil Milk
Jumbo Eye Pencil Milk
Jumbo Eye Pencil Milk

Jumbo Eye Pencil Milk

NYX Professional Makeup

Det trenger ikke være ensomt å ønske seg oppmerksomhet. Våre bestselgere er ikke alene lenger i denne limited edition-kolleksjonen med 6 bestselgende nyanser.
69 kr
Milk
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Jumbo Eye Pencil
p88866141
v88866143
NYX Professional Makeup
NOK
69

Omtaler

Gunn | 09-03-2018
Gode baser for å få andre øyenskygger mer pigmenterte! Kan også brukes alene.
Kari Gundersen | 09-09-2017
Fikk denne i posten for noen dager siden. Klarte og brekke av tuppen og får ikke til og skyve frem mer penn. Blir bare klin. Noen som har tips, før den går i søpla?
Monica | 24-02-2017
Har denne i både sort og hvit, og synes den fungerer veldig bra under skygger som ikke synes så godt eller rett og slett ikke er like pigmenterte. Kan føles noe tørr og chalky når man prøver å blende produktet utover øyet, men det er det eneste minuset med den.

Mer Informasjon

Det trenger ikke være ensomt å ønske seg oppmerksomhet. Våre bestselgere er ikke alene lenger i denne limited edition-kolleksjonen med 6 bestselgende nyanser. De kremete blyantene kan brukes som linere eller skygger. Eller som begge deler, hvis du føler deg litt vågal.
Farge:Hvit
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331