Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

NYX Professional Makeup Soft Matte Metallic Lip Cream Milan

Vurderinger
Velg farge
Milan
Pris
99 kr
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Soft Matte Metallic Lip Cream
p90156961
v90156971
NYX Professional Makeup
NOK
99
Nå tilgjengelig i 12 metallics for en seriøs statement look. Våre nye Soft Matte Metallic Lip Cream nyanser gir en eksplosion a skinnende farger med en fantastisk matt finish. Disse små lekre sakene er like lette, herlig kremede og med en deilig søt duft akkkurat som alle de andree nyansene du kjenner og elsker. HVA ER DET: Tolv nye statement-making nyanser kremet metallic leppefarge. HVA GJØR DEN: Dekk leppene dine i en høypigmentert, perleskinnende farge som får en vidunderlig matt finish. HVORFOR VI ELSKER DEN: Akkurat som dens kremede forgjenger føles formelen i denne fanfavouritten lett på leppene samtidig som den har en kraftig pigmentering — en perfekt kombinasjon.
ANVENDELSE: Påfør med den medfølgende applikatoren. Bruk en lipliner først til å tegne opp leppene for en mer nyaktig påføring. BEST TIL: Alle hudtoner SMLC-lovers Nybegynnere og profesjonelle
Volum:
4.7 ml
Farge:
Rosa
EAN:
0800897138547
Tips fra KICKS community
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331