Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

NYX Professional Makeup Lip Lingerie Push Up Long-Lasting Lipstick Silk Indulgent

Vurderinger
Velg farge
Silk Indulgent
Pris
149 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Lip Lingerie Push Up Long-Lasting Lipstick
p94005701
v94005712
NYX Professional Makeup
NOK
149
En nydelig nude matt leppefarge som gir fyldigere lepper! Vår nye Lip Lingerie Push-Up Long-Lasting Lipsticks formel er beriket med et kompleks fra NYX's Professional Makeup som har en lett fyldiggjørende effekt.
En nydelig nude matt leppefarge som gir fyldigere lepper! Vår nye Lip Lingerie Push-Up Long-Lasting Lipsticks formel er beriket med et kompleks fra NYX's Professional Makeup som har en lett fyldiggjørende effekt. Leppestiften har en presis tupp som kan beveges ut eller inn etter behov. Den gjør det enkelt å tegne opp leppekonturene, fylle dem med farge og ‘plumpe’ leppene som en proff. I motsetning til enkelte andre matte leppestifter glir denne lekre lille saken lett på leppene, gir en kremet følelse og føles aldri tørr. Tips: når fargestiften blir rund etter en seriøs ‘swiping’, bruk blyantspisseren (som er innbygget i korken) for å spisse den. HVA DET ER: Tolv nye matte, nude nyanser (i samme 12 fargetoner som våre favoritter fra Lip Lingerie Liquid Lipstick.) HVA GJØR DEN: Metter leppene med rike, matte pigmenter samtidig som den får dem til å se fyldigere ut. HVORFOR VI ELSKER DEN: Den har de to egenskapene leppene våre elsker høyest: den er matt, og den får dem til å se fyldigere ut! Også elsker vi at den har en hemmelig blyantspisser. ANVENDELSE: Tegn opp leppene med spissen på leppeblyanten og fyll inn med siden av blyanten. BEST TIL: Makeupartister (øvede) Alle leppeformer De som gjerne vil har lepper som ser fyldigere ut
Vekt:
12 g
EAN:
0800897183974
Tips fra KICKS community
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331