Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

NYX Professional Makeup Glitter Goals Liquid Lipstick X Finity

Vurderinger
Velg farge
X Finity
Pris
119 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Glitter Goals Liquid Lipstick
p90568198
v90568203
NYX Professional Makeup
NOK
119
Shift just got real med vår helt nye Glitter Goals Liquid Lipstick. Den matte leppestiften er tilgjengelig i ni farger som er metallic når de påføres og som på magisk vis skifter til en spektakulær glitterfinish. Slik blir det magisk: Påfør den nyansen du liker best og la den sette seg. Press (‘smack’) deretter leppene sammen for å sette i gang i den glitrende forvandligen. (Jeps, det er super-duper enkelt!) Den strålende effekten vil kanskje til og med inspirere deg mot glitterlepper hver dag. HVA DET ER: En metallic matt flytende leppestift som fås i ni farger som endrer seg. HVA GJØR DEN: Leppestiften er matt metallic når den påføres og blir glitrende når du presser leppene sammen. HVORFOR VI ELSKER DEN: Seriøst, alle kan glitterlepper på en enkel måte.
ANVENDELSE: Påfør den metallic-matte fargen du ønsker og la den sette seg. Press leppene sammen for å forvandle den til glitterfinish. BEST TIL: Nybegynnere og profesjonelle Glitterelskere & festivalsesong Trendy flerdimensjonale looks
Volum:
3 ml
Vekt:
27500 g
Farge:
Lilla
EAN:
0800897184308
Tips fra KICKS community
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331