Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Slim Lip Pencil Brown
Slim Lip Pencil Brown

Slim Lip Pencil Brown

NYX Professional Makeup

For en look som sitter lenge.
49 kr
Brown
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Slim Lip Pencil
p89247925
v89355012
NYX Professional Makeup
NOK
49

Omtaler

Andrea | 24-02-2018
Elsker denne lip lineren! Har den i fargen peekaboo neutral (som de desverre ikke har her). Den er favoritten min etter Charlotte Tilbury og den blir godt brukt. Den holder lenge og er veldig billig!
Monica | 30-09-2017
Synes denne lip lineren er kjempegod å ha for hånd. Man slipper å ta opp lån for å kjøpe et par nyanser å jobbe med. Den lar seg påføre glatt og kremete, ikke særlig stiv eller ujevn, den skipper heller ikke og gir et jevnt resultat. Det jeg vil si er at den har en tendens til å blø pittelitt helt ute i kantene, men det er ikke er særlig deal breaker for min egen del, derfor gir jeg den fem stjerner.

Mer Informasjon

For en look som sitter lenge.
Slanke og velformede, men aldri kjedelige! Våre Slim Lip Pencil leppeblyanter finnes i flere forskjellige lekre nyanser – alt fra kastanjebrun til oransje og blodrød. Lip linerens myke, langtidsholdbare formel glir lett på leppene og sklir ikke ut. Definér over- og underleppen som ønsket. Kan brukes sammen med alle NYX leppeestifter eller lipgloss.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331