Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

KUN I DAG! Lipstick day: 20% på alle leppestifter!

NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Creamy Matte Powder Blush So Taupe

Vurderinger
Velg farge
So Taupe
Pris
119 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Sweet Cheeks Creamy Matte Powder Blush
p94005787
v94005796
NYX Professional Makeup
NOK
119
GLOWY "Få fin farge i kinnene med Sweet Cheeks Creamy Powder Blush. Vår nye flatterende formel gir en pigmentert frisk farge med vakker strålende finish. Pudderblushen finnes både i tradisjonelle nyanser (rosa, korall og bærfarger) og i mer kunstnerisk inspirerte nyanser som lilla og gult. Det silkemyke pudderet er lett å tone ut. HVA DET ER: Pudderblush i 12 forskjellige rikt pigmenterte nyanser med en myk, kremet konsistens som gir en strålende finish. HVA GJØR DEN: Formelen er beriket med perlemor og gir strålende farge, som er enkel å bygge på, og en frisk klar glød. HVORFOR VI ELSKER DEN: Den fungerer delvis som farge til kinnene, delvis som highlighter, den er mye mer enn en vanlig blush! FÅ LOOKEN: Blushlight (blush + highlight): Bruk en lysere farge på de høyeste punktene i ansiktet for å tilføre diskret farge og vidunderlig glød. Bruk en dypere farge på midten av kinnene for å fremheve dine peneste trekk og gi glød. Klassisk blush: Dus forsiktig blush på eplekinnene og jobb deg oppover mot hårfestet for å gi en lett og naturlig strålende look. BEST TIL: Nybegynnere og profesjonelle Alle hudtoner Blush og highlighter i ett!" *Formelen er 100% vegansk og uten ingredienser og biprodukter av animalsk opprinnelse.
MATTE "Fake perfekte roser i kinnene med Sweet Cheeks Creamy Powder Blush. Vår nye supermyke formel gir vakkert pigmentert farge og en flott matt finish. Pudderblushen finnes både i tradisjonelle nyanser (rosa, korall og bærfarger) og i mer kunstnerisk inspirerte nyanser som lilla og gult. Det silkemyke pudderet er lett å tone ut. HVA DET ER: Pudderblush i 12 rikt pigmenterte farger med en myk kremet konsistens og en matt finish. HVA GJØR DEN: Den har superfine pigmenter som gjør det enkelt å blende og gjør det lett skape alt fra en naturlig look med et lett hint av farge til en dramatisk look (med 80-talls kinn). HVORFOR VI ELSKER DEN: Vi har arbeidet med å få frem den perfekt blush i laaaaaaang tid og nå er den endelig her. (Ja, den var verdt å vente på!). FÅ LOOKEN: Drunk blush: Sveip lett over midten av kinnene og over neseryggen for å gi et lett slør med farge. Fullfør looken med å påføre det som er igjen på børsten på nesetippen. Draping: Blend en generøs mengde blush på kinnene og oppover mot tinningene for å skape en 'C' form. Behold fargeintensiteten nær hårfestet og kinnbena. Diskret sculpting: Velg en farge som er mest mulig nær din naturlige undertone. Påfør blushen i sirkelbevegelser mot midten av kinnene (og dus ut slik at det er minst produkt på midten av kinnene). Tilfør en anelse blush på tinningene og haken for å jevne ut hudtonen og fremheve ansiktstrekkene. BEST TIL: Nybegynnere og profesjonelle Alle hudtoner Alt fra hverdagslook til avantgarde "
34 g
0800897192297
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn din bronzer

Beauty Test: Finn din bronzer

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 2 omtaler
Les mer
Tiril er medlem i KICKS Club

Like (0)
karianne er medlem i KICKS Club

Like (0)
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331