Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Hugo Boss The Scent For Her EdT. Maks 3 pr produkt og kunde.

KICKS Club 25%

NYX Professional Makeup Sweet Cheeks Creamy Glowy Powder Blush Bang Bang

Vurderinger
Velg farge
Bang Bang
Pris
119 kr
(89,25 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Finn i butikk
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sweet Cheeks Creamy Glowy Powder Blush
p94005800
v94005805
NYX Professional Makeup
NOK
119
GLOWY "Få fin farge i kinnene med Sweet Cheeks Creamy Powder Blush. Vår nye flatterende formel gir en pigmentert frisk farge med vakker strålende finish. Pudderblushen finnes både i tradisjonelle nyanser (rosa, korall og bærfarger) og i mer kunstnerisk inspirerte nyanser som lilla og gult. Det silkemyke pudderet er lett å tone ut. HVA DET ER: Pudderblush i 12 forskjellige rikt pigmenterte nyanser med en myk, kremet konsistens som gir en strålende finish. HVA GJØR DEN: Formelen er beriket med perlemor og gir strålende farge, som er enkel å bygge på, og en frisk klar glød. HVORFOR VI ELSKER DEN: Den fungerer delvis som farge til kinnene, delvis som highlighter, den er mye mer enn en vanlig blush! FÅ LOOKEN: Blushlight (blush + highlight): Bruk en lysere farge på de høyeste punktene i ansiktet for å tilføre diskret farge og vidunderlig glød. Bruk en dypere farge på midten av kinnene for å fremheve dine peneste trekk og gi glød. Klassisk blush: Dus forsiktig blush på eplekinnene og jobb deg oppover mot hårfestet for å gi en lett og naturlig strålende look. BEST TIL: Nybegynnere og profesjonelle Alle hudtoner Blush og highlighter i ett!"
MATTE "Fake perfekte roser i kinnene med Sweet Cheeks Creamy Powder Blush. Vår nye supermyke formel gir vakkert pigmentert farge og en flott matt finish. Pudderblushen finnes både i tradisjonelle nyanser (rosa, korall og bærfarger) og i mer kunstnerisk inspirerte nyanser som lilla og gult. Det silkemyke pudderet er lett å tone ut. HVA DET ER: Pudderblush i 12 rikt pigmenterte farger med en myk kremet konsistens og en matt finish. HVA GJØR DEN: Den har superfine pigmenter som gjør det enkelt å blende og gjør det lett skape alt fra en naturlig look med et lett hint av farge til en dramatisk look (med 80-talls kinn). HVORFOR VI ELSKER DEN: Vi har arbeidet med å få frem den perfekt blush i laaaaaaang tid og nå er den endelig her. (Ja, den var verdt å vente på!). FÅ LOOKEN: Drunk blush: Sveip lett over midten av kinnene og over neseryggen for å gi et lett slør med farge. Fullfør looken med å påføre det som er igjen på børsten på nesetippen. Draping: Blend en generøs mengde blush på kinnene og oppover mot tinningene for å skape en 'C' form. Behold fargeintensiteten nær hårfestet og kinnbena. Diskret sculpting: Velg en farge som er mest mulig nær din naturlige undertone. Påfør blushen i sirkelbevegelser mot midten av kinnene (og dus ut slik at det er minst produkt på midten av kinnene). Tilfør en anelse blush på tinningene og haken for å jevne ut hudtonen og fremheve ansiktstrekkene. BEST TIL: Nybegynnere og profesjonelle Alle hudtoner Alt fra hverdagslook til avantgarde "
Vekt:
5 g
EAN:
0800897191955
Mer inspirasjon
Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331