Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Wand Concealer Green
Wand Concealer Green
Wand Concealer Green
Wand Concealer Green

Wand Concealer Green

NYX Professional Makeup

Denne lette concealeren skjuler små skjønnhetsfeil, ujevn hudtone og ringer under øynene uten å se 'kakete' eller iøynefallende ut.
89 kr
Green
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Wand Concealer
p88867419
v88867430
NYX Professional Makeup
NOK
89

Omtaler

Rebecca | 21-06-2019
Denne fungerer ikke som lysningsconcealer eller på øyelokk. Den kaker seg på primer og legger seg i linjer. Anbefales ikke på tørr hud! Kan kanskje fungere på fet hud, men den funker ikke for meg som har kombinert. Gir den to stjerner fordi selve fargen til produktet ikke er så aller verst.
Cecilie | 30-03-2019
Jeg synes ikke denne fungerer som concealer. Den oksiderer en del og resten legger seg i fine linjer. Den er grei nok til øyenbryn "clean up" som står under her men utenom det synes jeg ikke den duger.
Maren | 08-03-2018
Kjøpte denne fordi jeg ville teste en rimelig øyenbryns-"clean up". Jeg synes den funker veldig bra til dette. Har også brukt den et par ganger til å lage "cut crease", og vil si den funker helt ok til det også (dòg ikke heelt optimalt :p) Som concealer har jeg ikke brukt den mye, men etter det jeg har erfart, er den veldig greit i forhold til prisen.

Mer Informasjon

Denne lette concealeren skjuler små skjønnhetsfeil, ujevn hudtone og ringer under øynene uten å se 'kakete' eller iøynefallende ut. NYX PROFESSIONAL MAKEUP Concealer Wand er et lite vidunder og en av våre bestselgere. Formelen påføres som en drøm og gir medium til full dekning. Bruk den lavendelfargede til gusten hud, den grønne for å redusere synligheten av rødhet, og den gule for å skjule mørke ringer under øynene.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Grønn
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331