Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Climax Mascara Explicit Black
Climax Mascara Explicit Black

Climax Mascara Explicit Black

NARS

En innovativ mascara som gir byggbart volum og et intenst svart pigment i en lett, fleksibel formel, uten klumping og smudging.
265 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Climax Mascara
p90414325
v90414326
NARS
NOK
265

Omtaler

Karianne | 23-04-2019
Ble veldig skuffet av denne! Har aldri hatt problemer med pandaøyne tidligere, men denne svertet av etter noen timer, hver eneste gang. Innen tre uker tørket den ut såpass at jeg kastet resten.
Karoline | 26-03-2019
Kan ikke si jeg er superfornøyd. Hadde høye forventninger, men ble litt skuffet. Synes ikke den gir vippene god lengde, den klumper de sammen og får de til å se "spiky" og korte ut hvis man ikke er forsiktig. Vil ikke si den drysser mye, men den kan smudge litt på slutten av dagen. Hvis jeg skulle valgt mellom denne og for eksempel Maybelline Bigshot eller Loreal Paradise Extatic ville jeg gått for de billigere alternativene.
Anne | 16-03-2019
Etter å ha testet denne i to uker, så er den blitt min nye favoritt mascara! Den separerer vippene flott, og gir lange voluminøse utrolig sorte vipper.

Mer Informasjon

En innovativ mascara som gir byggbart volum og et intenst svart pigment i en lett, fleksibel formel, uten klumping og smudging.
Ideel for: Byggbart volum, myke løftede vipper.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331