Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Orgasm Lip Oil
Orgasm Lip Oil

Orgasm Lip Oil

NARS

THE ICON. TURNED ON. En lys leppefarge i universelle og flatterende Orgasm nyansen. Slip into something more comfortable.
280 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Benedicte | 30-07-2019
Stor tilhenger av trenden med lip oils, ofte er de ikke klissete som de fleste glosser. Kjøpte den sammen med den ikoniske blushen i samme farge. Denne gir fuktighet, har en fin konsistens, og kleber ikke. Gir kun en gjennomskinnelig rosatone, gullskimmeret kommer mer frem når den har sittet på litt. Ikke spesielt holdbar. Jeg er ofte allergisk for leppeprodukter, spesielt de med parfyme. Det er oppgitt at denne inneholder "aroma", men jeg kjenner ingen lukt på den og tåler den godt. Inneholder noen eteriske oljer, så vær oppmerksom dersom du lett reagerer på det.

Mer Informasjon

THE ICON. TURNED ON.
En lys leppefarge i universelle og flatterende Orgasm nyansen.
Slip into something more comfortable. New Orgasm Oil-Infused Lip Tint legger ren følelse og tilfører fuktighet for forførende lepper med et snev av fargetone.
Volum:57 ml
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331