Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Liquid Bronzer Laguna
Liquid Bronzer Laguna

Liquid Bronzer Laguna

NARS

Denne vektløse konturinnovasjonen er ren og allsidig, brukes som både kontur og bronzer og jevner seg uten problemer.
370 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

C | 29-05-2019
Sykt fin på, ser skikkelig naturlig ut og blender fint over foundation uten at noe skiller seg. Gir selve produktet 5 stjerner men ville trukket ned på pakningen siden det renner produkt ut av den som både sløser og blir grisete. Var også litt rart første bruk, ristet godt men fikk bare ut sånn vannete olje? Har ikke hatt det problemet siden da.
Karianne | 08-05-2019
Denne er nydelig som kontur og bronzer! Lett å jobbe inn i huden, funker fint over foundation, blender som den drøm. Føler meg sommerglødende når jeg bruker den. Man trenger bare en liten dråpe av gangen da den er veldig pigmentert. Husk å riste flasken før bruk.
Pernille | 07-04-2019
Er glad i en glødene hud og syntes selv jeg ikke kler når det blir for matt. Denne er perfekt for meg. Gjør jobben sin og gir ikke et flekkete resultat som er vanlig

Mer Informasjon

Denne vektløse konturinnovasjonen er ren og allsidig, brukes som både kontur og bronzer og jevner seg uten problemer. Bruk alene for å skape effekter fra solen, eller sammen med sminke for en fullstendig sunn glød.
Volum:30 ml
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331