Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Bronzing Powder Laguna
Bronzing Powder Laguna

Bronzing Powder Laguna

NARS

Prisbelønte Bronzing Powder er elsket av både makeup-artister og redaktører for sin evne til å skape en perfekt solkysset hud.
430 kr
Laguna
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Birte | 13-05-2019
En nydelig bronzer. Blender som en drøm, og gir en solkysset look. Anbefales!
Julie | 13-05-2019
Elsker denne bronzeren Veldig fin farge
Charminne | 02-05-2019
Jegforventet mye fra denne produktet, men blir skuffet. Den er fin og har lys dekning.

Mer Informasjon

Prisbelønte Bronzing Powder er elsket av både makeup-artister og redaktører for sin evne til å skape en perfekt solkysset hud.
Bronzingpudder med gullshimmer skaper en varme eller kontur for ansiktet, perfekt for å skape eller forbedre utseende av solbrun hud for den ultimate sunne gløden. Finmalt pudder fyller linjer og porer for en mykere og jevnere hudfarge. Hver nyanse har en rik brunfarge med en smeltende gullnyanse for å skape et solkysset utseende, som gir myk og glitrende farge for en lysende glød og diskré kontur. Naturlig utseende, usynlig finish i nyanser. Passer for alle hudtyper.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331