Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Angel Muse Refillable EdP 30 ml

Angel Muse Refillable EdP 30 ml

MUGLER

Etter Angel kommer nå Angel MUSE, en gourmand-duft med en eksplosiv og vanedannende kombinasjon av hasselnøttkrem og vetiver.
520 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Linn | 08-03-2019
Den beste jeg har prøvd! Lukter fantastisk, og holder leeenge! Anbefales på det sterkeste!! 😍
Morelle | 24-06-2017
Jeg har elsket Angel i mange år, men denne er ikke bare enda bedre, den er mye lettere å gå med. Der Angel kan være en parfyme folk enten elsker eller hater, kan jeg ikke tenke meg at noen kan mislike denne. Varm, utrolig velduftende, og den varer og varer. Jeg har funnet min nye signaturparfyme. En absolutt drøm.
Kine Chanel Grindvoll | 16-05-2017
Kjempe god, og lukta holder leenge!!!

Mer Informasjon

Etter Angel kommer nå Angel MUSE, en gourmand-duft med en eksplosiv og vanedannende kombinasjon av hasselnøttkrem og vetiver. Den tiltalende, appetittvekkende duften av hasselnøttkrem balanseres av en elegant og magnetisk duft av vetiver, en av parfymeverdenens mest eksklusive trenoter. Gourmandfamilien er nå utvidet med et nytt tilskudd i form av den første vetiver gourmand-duften for kvinner. Den er en unik, polariserende duft man ikke kan unngå å legge merke til: en ekte MUGLER.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331