Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bli fin til 17. Mai! 20% på makeup fra Estee Lauder, Lancome, BeautyAct, Smashbox, Clinique, Urban Decay, MAC, Shiseido & IT Cosmetics! Gjelder t.o.m 09.05. 

Medik8 White Balance Brightening Serum 2 x 10 ml

Vurderinger
Pris
889 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
White Balance Brightening Serum
p90556484
v90556485
Medik8
NOK
889
White Balance Brightening Serum er et silkemykt serum som inneholder en unik ingrediens med navnet oxyresveratrol (Oxy-R™). Dette aktive stoffet bidrar sammen med C-vitamin til å minimere pigmenteringer og reduserer dermed ujevn hudtone og forbedrer det generelle utseendet til solskadet hud. Formelen inneholder 10 nøye utvalgte aktive stoffer i en patentsøkt løsning som bidrar til å redusere hudens pigmentering og gi en følelse av umiddelbar fuktighetstilførsel. Passer for de som vil ha et alternativ til kojicsyre, retinoider og hydrokinon. Inneholder en liten mengde ylang ylang for naturlig og behagelig velduft. Det unike dispensersystemet «Click» pluss det faktum at formelen er delt inn i 2 individuelle flasker à 10 ml er en garanti for at Oxy-R skal forbli upåvirket og effektivt. Bruk hver forpakning innen 6 uker for best mulig resultat. • Gjør huden lysere • Motvirker glykosylering • Hemmer enzymet tyrosinas • Antioksidant OXYRESVERATROL Dette er et molekyl som svært effektivt hemmer tyrosinas, enzymet som danner melaninpigmenter. Oxy-R har i kliniske tester vist seg å være 32 ganger mer effektiv i blokkering av tyrosinas enn det kojicsyre er. Oxy-R fungerer også som en antioksidant og gir en overlegen beskyttelse mot frie radikaler, samtidig som det er betennelsesdempende. GLUKONOLAKTON Reduserer pigmentering effektivt takket være en eksfolierende effekt på det øverste hudlaget som inneholder melaninrike hudceller, og fremmer også cellefornyelsen. ACETYLGLYCYL-BETA-ALANIN En aminosyre som brukes som byggekloss i karnosin og fører toksiner bort fra huden, for en klarere hud med mer glød.
Før første gangs bruk: Trykk lokket ned med fast hånd til det klikker. Rist deretter i 30 sekunder for å blande syren med serumet. Kast det tomme lokket og bytt det ut med pipetten. Påfør 3 dråper på nøye renset hud. Arbeid inn jevnt over ansiktet (unngå øynene), halsen og utringningen. La trekke inn i huden før du påfører etterfølgende fuktighetskrem fra Medik8
Volum:
20 ml
Bruttovekt:
76 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
EAN:
0818625021115
Mer inspirasjon
Beauty Test: Dreamy Day Creams

Beauty Test: Dreamy Day Creams

Beauty Test: Finn riktig solkrem for din hud

Beauty Test: Finn riktig solkrem for din hud

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331