Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Love your lashes! 20% på mascara til og med søndag! Gjelder ikke Sensai & DIOR. 

Biotherm Cera Repair

Biotherm introduserer Cera Repair Barrier Cream

Din hudbarriere utfordres daglig av forskjellige eksterne faktorer - som en en travel hverdag og en hektisk livsstil. Cera Repair Cream er en ny ansiktskrem fra Biotherm som adresserer disse utfordringene ved å styrke hudens beskyttende barriere.

Utover det å styrke hudbarrieren så fukter Cera Repair huden uansett hudtype, og du vil oppleve at hudtonen din vil fremstå jevnere med forbedret elastisitet og en forsterket naturlig glød.

Cera Repair har en lett og silkemyk konsistens som fortjener å testes!

Ingredienser og fordeler

BioCeramider

Ingrediensen bak navnet på denne dagkremen er BioCeramider, som er av naturlig opprinnelse og som hjelper med å styrke hudens egen barriere. "

Life Plankton

Biotherms unike signaturingrediens av naturlig opprinnelse; de regenererende og beroligende Life Plankton probiotiske fraksjoner. 

For huden og for havene

Cera Repair Barrier Cream er utviklet med respekt for havmiljøet og er blant Biotherms mest bærekraftige lanseringer per dags dato.

Dagkremen er av 94% naturlig opprinnelse og er 90% bionedbrytbar*. Emballasjen er miljøbevisst og inneholder blant annet et 100% resirkulert plastlokk, 40% resirkulert glasskrukke og en eske i resirkulert materiale uten cellofan.

Bruk Cera Repair Barrier Cream som ansiktskrem morgen og kveld. Start alltid din rutine med å rense huden grundig. Etter rens påføres dagkremen på nyrenset hud i hele ansiktet - men unngå øyeområdet. Dersom du bruker serum - for eksempel Life Plankton Elixir Serum bør det påføres etter ansiktsrens, men før du påfører Cera Repair dagkrem. Cera Repair er er også velegnet som dagkrem under makeup.

Foreslått rutine

Biotherm Life Plankton Elixir er et regenererende serum til alle hudtyper og aldre; første trinn i enhver hudpleierutine for en vakker og velpleid hud. Allerede etter 8 dager oppleves hudkvaliteten synlig forbedret og styrket.

Biotherm Cera Repair Barrier Cream er en ansiktskrem som styrker hudens beskyttende barriere og kremen er velegnet for alle hudtyper, også sensitiv hud.

Biotherm Life Plankton Eye er en øyekrem som styrker øyepartiet mot daglig aggresjon, samt glatter ut øyepartiet. Allerede etter 8 dager oppleves hudens kvalitet i øyepartiet forbedret.

  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331