Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Daisy EdP 50 ml

Daisy EdP 50 ml

Marc Jacobs

Daisy EdP er en intens versjon av originalen Daisy. Duftene har de samme notene, men de er litt mer fremtredende i EdP versjonen.
885 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Daisy EdP
p766534
v37964459
Marc Jacobs
NOK
885

Omtaler

Irene Johnsen | 16-07-2017
Flott ,frisk og veldig behagelig duft som sitter hele dagen.Flakongen som er gull er fantastisk flott å se på!
Nina Slyngstad | 22-02-2017
Den beste parfymen jeg vet om! Den sitter på hele dagen og har en lett og behaglig duft. Får lett hodepine av parfymer, men ikke av denne. Gull! :)
Nina | 03-03-2015
Jeg har fortsatt denne parfymen på min hylle , denne er perfekt for vinter parfyme da jeg syntes denne er litt sterk og denne varer utrolig lenge siden den er eau de parfum . jeg var mellom og velge denne eller den andre daisy i edt gul flaske , men ble helt himmelsk forelsket i denne , fordi denne varer lengre en edt.

Mer Informasjon

Daisy EdP er en intens versjon av originalen Daisy. Duftene har de samme notene, men de er litt mer fremtredende i EdP versjonen. I topp finner vi markjordbær, et hjerte av fiol, jasmin og gardenia, og en base av hvitt tre. Flakongen er lekker i sort og blomsten i eksklusivt gull.
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Methyl 2-Octynoate.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331