Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
BOSS Bottled Deostick 75 ml

BOSS Bottled Deostick 75 ml

Hugo Boss

BOSS Bottled er en duft som lukter av selvtillit og styrke. En duft som appelerer til mannen i dress som vil fremheve sin sensuelle og følelsesmessige side.
275 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Solveig | 16-02-2017
Veldig god lukt på en deo, men litt høy pris for hva det er.

Mer Informasjon

BOSS Bottled er en duft som lukter av selvtillit og styrke. En duft som appelerer til mannen i dress som vil fremheve sin sensuelle og følelsesmessige side. BOSS Nuit legger den siste touchen for en vellykket dag. Duften har en fruktig åpning med toppnoter av Eple og Sitrus. Hjertet består av Geranium, Kanel og Nellik, mens basen er varm med trenoter som Sandel, Seder og Oliven kombinert med Vetiver, Amber og Musk for en rund og deilig avslutning.
Butylene Glycol, Propylene Glycol, Alcohol Denat., Aqua (Water), Stearic Acid, Palmitic Acid, Octyldodecanol, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide, Farnesol, Limonene, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Citral, Citronellol, Benzyl Benzoate, Cinnamal, Eugenol.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331