Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Eye shadow Refill Brule
Eye shadow Refill Brule
Eye shadow Refill Brule
Eye shadow Refill Brule

Eye shadow Refill Brule

MAC

Refill til Pro Palette. Pudder med mye pigment. Lett å påføre og fordeles jevnt.
110 kr
Brule
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Eye shadow Refill
p783163
v38768602
MAC
NOK
110

Omtaler

Karianne | 13-05-2019
Er superfornøyd med øyenskyggene fra Mac og elsker konseptet med pro palette! Disse blender godt og creaser ikke i løpet av dagen, noe jeg ofte opplever med øyenskygger. Absolutt en god investering.
Lone | 02-03-2017
Liker skyggene veldig godt! Stort pluss at man kan lage eget palett med de fargene man selv vil! Svært pigmenterte farger som blender lett og er enkle å påføre. Stort utvalg i farger så det er noe som passer for enhver smak!
Caroline Åsgård | 16-10-2016
MAC har et ENORMT utvalg, så dette er et bra sted å begynne når du skal bygge opp samlingen din. Syns ikke de har verdens beste pigmentering da. Men ellers er de som det står i beskrivelsen; lett å påføre og fordeles jevnt.

Mer Informasjon

Refill til Pro Palette.
Pudder med mye pigment. Lett å påføre og fordeles jevnt.
Påføres på øyepartiet (øyelokk og globallinje) med 239 Brush med en trykkende bevegelse for å bygge farge og gi et kraftigere uttrykk. Brukes over Prep + Prime 24 Hour Extend Eye Base for enda mer intensitet. Påfør på øyepartiet med en 217 Brush med en sirkulær bevegelse for å blende.
Hudtype:Tørr
Farge:Beige
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331