Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Full Lash Curler

Full Lash Curler

MAC

Fyldige øyenvipper. Gir naturlig glamorøse vipper! Dette proffverktøyet er en nødvendighet for alle makeupartister. Gir øyenvippene en naturlig bøy. Fint underlag for mascara eller løsvipper.
225 kr

Omtaler

Emma | 16-09-2018
Holder vippene krøllet hele dagen, uten å overdrive. Denne er verdt hver krone:-) Fint å slippe å ha med vippetang i veska for å vippe de på nytt hver time. Denne holder det med en gang om morgenen når du sminker deg, helt perfekt😍
Tuva | 07-03-2018
Vet ikke hvorfor men denne vippetangen fungerer ekstremt mye bedre enn de andre jeg har prøvd.
Liselotte Larsen | 20-02-2016
Hva gjør denne vippetangen så mye bedre enn de andre billige versjonene? - Jo, den fungerer hundre ganger bedre. Mange vippetenger fra billigkjeder, har en tendens til å være ubehagelige, og må byttes ut etter en måneds tid. I tillegg har de en dårlig effekt på vippene, da de blir ekstremt bøyd den første timen, for så å gå tilbake til den normale formen. Denne derimot holder hele dagen, uavhengig om du har på deg maskara eller ikke. Den er definitivt verdt alle pengene, og jeg kjøper den med glede igjen.

Mer Informasjon

Fyldige øyenvipper. Gir naturlig glamorøse vipper! Dette proffverktøyet er en nødvendighet for alle makeupartister. Gir øyenvippene en naturlig bøy. Fint underlag for mascara eller løsvipper. Bruk før du setter på løsvipper eller påfører mascara. Enkel å bruke. Utformet slik at den bøyer seg lett rundt øyenvippene. Brukes med en enkel trykk-og-slipp-bevegelse. Tåresikker.
Hudtype:Tørr
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331