Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Love your lashes! 20% på mascara til og med søndag! Gjelder ikke Sensai & DIOR. 

Morphe MUA Life Brush Collection

Vurderinger
Pris
780 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
MUA Life Brush Collection
p94023525
v94023526
Morphe
NOK
780
Bland og sveip til din egen takt med denne 20-delers samlingen av øye- og ansiktsbørster. Ha dem nedpakket eller la dem stå oppreist. Med det praktiske etuiet blir sminkingen enkel hvor enn du er. Og med disse babyene ved din side er det ingen grenser - bare uendelige måter å utforske kreativiteten din på. Så vis oss hva du har Morphe Babe.
Kolleksjonen inkluderer:
Rund deluxe blenderbørste (syntetisk): For en sykt lekker look tar du denne alt i ett-blenderen og slipper skarpe linjer helt.
Vidvinkelbørste for foundation (syntetisk): Foundation, bronzer og contour har møtt sin match - denne børsten kan finne hvert eneste siste sted i ansiktet ditt og blande seg til perfeksjon.
Precision Pointed Powder Brush (syntetisk): Pulver kan være rotete, men denne børsten holder den ren med presis spredningen som holder seg der den skal.
Vinklet konturbørste (syntetisk): Denne børsten er laget for å klemme på kjevelinjer, tilpasse seg kurver og blande perfekt kontur, og er en ekte ride-or-die.
Under Eye rundet børste (syntetisk): Få feilfri concealer under øynene og detaljert blanding som vil hjelpe til med å skjule de sene nettene.
Markeringsbørste for highlighter (syntetisk): Glød akkurat der du vil ha - denne børsten holder highlighteren på plass.
Stor og rund blenderbørste (syntetisk): Vis dem nyanser med perfekt blandet skygge og highlighter som er som en drøm.
Rund blenderbørste (syntetisk): Denne tette lille børsten tar opp pigment som bare det, og legger den ned med ytterste presisjon.
Konisk blenderbørste (syntetisk): Gå inn i detaljene med denne koniske børsten som skjuler rynker for jevne overganger.
Oval skyggebørste (syntetisk): Pakk den på med en oval børste som er laget for å legge på pigmentet for å få farger som er større enn livet.
Vinklet concealer-børste (syntetisk): Ufullkommenheter? Det kjenner jeg ikke til. Denne concealerbørsten har en vinklet kant som passer perfekt å blande i kremformler for å skape en feilfri finish.
Pointed Deluxe Blender Brush (syntetisk): Finn gnisten med denne lange, luftige børsten for mykt blandet farge og perfekte gradienter.
Rund blenderbørste for detaljer (syntetisk): Få ut krøllene uansett øyeform med dette lett koniske diffusjonsgeniet.
Firm Shadow Brush (syntetisk): Si hei til skimmer—denne faste børsten elsker alt som glitrer og pakker det tett.
Medium oval skyggebørste (syntetisk): Ta tak i denne kunstnerens essensielle ovale børste for en allsidig farge eller en markert nedre vippekant.
Presisjonspenn foldebørste (syntetisk): Denne er for hjørnene, foldene og de så små områdene som andre børster bare ikke kan nå.
Utjevningsbørste (syntetisk): Der det er røyk, er utseendet brennhett, og heldigvis er denne flekken designet for å røyke den ut.
Vinkel-liner/spooliebørste (syntetisk): Insta-verdige bryn er enkle med denne to-i-ett-børsten som gir definerte linjer og skulpturell form.
Detaljlinerbørste (syntetisk): Samle poeng med denne kunstnerinspirerte detaljbørsten for utmerkede linjer hver. Eneste. Gang.
Pro rund blenderbørste (syntetisk): Sveip på pigmentet eller bland det ut med denne myke, kuppelformede børsten som kan merke highlighter og skygge.
Porteføljeetui
Bruttovekt:
602 g
EAN:
0192608208237
Mer inspirasjon
Beauty Test: Finn din bronzer

Beauty Test: Finn din bronzer

Oppdag mer
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331