Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Solid Cleanser Sponge Cleaner
Solid Cleanser Sponge Cleaner
Solid Cleanser Sponge Cleaner
Solid Cleanser Sponge Cleaner
Solid Cleanser Sponge Cleaner

Solid Cleanser Sponge Cleaner

BEAUTYBLENDER

Blendercleanser Solid er et rengjøringsmiddel som fjerner smuss og bakterier i beautyblenderen. Den egner seg også til rengjøring av makeup børster og andre applikatorer.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Solid Cleanser Sponge Cleaner
p89103591
v89103592
BEAUTYBLENDER
NOK
199

Omtaler

Silje Askheim | 01-09-2019
Vasket sminkebørstene mine. Jeg ble overrasket over hvor lite såpestykket var. Lukter litt kjemisk, og synes beholderen var vanskelig å åpne først. Tror jeg fikk brukt denne fem ganger. Helt ok, men anbefaler heller Brush Cleansing Soap fra Make Up Store. Den er både billigere, større, varer lenger, og rengjør bra. Kjøper heller noe annet neste gang.
Gunn | 06-03-2018
Skånsom og effektiv rens til både børster og svamper :)
Thea | 21-02-2018
Kjempe god rens til beautyblenderen! Eneste som fungerer uten at svampen blir ødelagt.

Mer Informasjon

Blendercleanser Solid er et rengjøringsmiddel som fjerner smuss og bakterier i beautyblenderen. Den egner seg også til rengjøring av makeup børster og andre applikatorer. Blendercleanser Solid holder makeup svampen hygienisk - Rengjør alltid din beautyblender etter bruk. Rensemiddelet har en beroligende duft av lavendel.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331