Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Velour Puff

Velour Puff

Laura Mercier

Laura Mercier’s Velour Puff er spesielt designet for å plukke opp og ha med seg pudder og er nyttig ved påføring på alle deler av ansiktet.
160 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ane | 10-03-2018
Den fungerer godt, men synes den er litt for stiv og stikker litt på huden. Hvis du ikke har så følsom hud er den tipptopp!

Mer Informasjon

Laura Mercier’s Velour Puff er spesielt designet for å plukke opp og ha med seg pudder og er nyttig ved påføring på alle deler av ansiktet. Puffens myke kvalitet former seg følsomt for å gjør det enklere når du legger på pudderet. Vask med mild såpe, for hånd eller i vaskemaskinen i en vaskepose.
Plukk opp pudderet med puffen og slå av det overflødige på håndryggen din. Press deretter inn pudderet med en rullende bevegelse i ansiktet. Vær lett for hånd for ikke å ødelegge den underliggende makeupen.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud
Farge:Beige
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331