Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Kabuki Brush N° 17
Kabuki Brush N° 17
Kabuki Brush N° 17
Kabuki Brush N° 17

Kabuki Brush N° 17

DIOR BACKSTAGE

Inspirert av makeupartisternes arbeide backstage under Diors moteshows, er den uttrekkbare Retractable Kabuki Brush N° 17 designet for en jevm og presis påføring.
460 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ine | 01-01-2019
Elsker denne, og er et must i sminkepungen. Påfører lett mye produkt, og føles god mot huden. Anbefaler å vaske den med mild sjampo, så blir den ekstra myk. Kan røyte et hårstrå eller to innimellom, men ikke noe stort problem. Elsker også at kosten beskyttes mot bakterier ettersom den er retractable.

Mer Informasjon

Inspirert av makeupartisternes arbeide backstage under Diors moteshows, er den uttrekkbare Retractable Kabuki Brush N° 17 designet for en jevm og presis påføring. Den perfekte pensel for påføring av bronzer. Funksjonel pensel i praktisk uttrekkbar design, som gir et jevnt og naturligt resultat. Den runde og kompakte formen gir en presis dosering av bronzer, og toner ut fargen jevnt så huden for en vakker, solbrun glød. De silkemyke naturfibre garanterer en jevn påføring, og gir huden en strålende og sunn glød. Anbefales til: Løst eller fast pudder og bronzer. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren.
1. Dypp penslen i fargen og stryk over ansiktet. Gi huden en vakker glød ved å forme et 3-tall på hver side av ansiktet, langs hårgrensen, direkte på kinnbenene og ned langs kjevelinjen. 2. Gi ansiktet en strålende, solbrun glød ved å påføre bronzer de stedene hvor solen naturligt vil treffe; øverst på kinnbenene, pannen og neseryggen.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Farge:Multi
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331