Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7
ONLY AT KICKS

Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7

IT Cosmetics

Denne 2-i-1-børsten er så enkel å bruke at den gjør jobben for deg med å påføre foundation og concealer jevnt og pent.
365 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7
p90510816
v90510817
IT Cosmetics
NOK
365

Omtaler

Anne | 14-09-2019
Min favoritt børste, men etter jeg har hatt den ca et år begynte børste hårene på den minste børsten å løsne og falle ut. Har kun renset den med it sin egen børste rens.
Arni | 18-06-2019
En helt OK børste. Etter alle de gode omtalene hadde jeg forventninger til denne, men det er ikke noe spesielt ved den. Myk og god børste, skulle ønske børsten var mer "kompakt" og hadde flere hår. Igjen en helt ok børste, men altfor stiv pris etter min mening.
Hege | 06-06-2019
Så fornøyd med denne!

Mer Informasjon

Denne 2-i-1-børsten er så enkel å bruke at den gjør jobben for deg med å påføre foundation og concealer jevnt og pent. Med de ultra-myke, prisvinnende Heavenly syntetiske Luxe-hårene, som ikke faller av, samt et presist skåret børstehode, gir denne tosidige børsten deg et jevnt og perfekt resultat. Mens den store, fluffy enden feilfritt påfører produktene som jevner ut hudtonen, fjerner mikro-enden synlige ujevnheter på områder som er vanskeligere å komme til, for et perfekt resultat hver gang! Vinner av KICKS Beauty Awards 2019: Beste makeupbørste
Med den store fluffy enden påfører du din favoritt-foundation eller -concealer
i i sirkulære bevegelser på de større områdene av ansiktet. Bruk mikro-enden for områder som er vanskeligere å nå, som rundt nese og øyne.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331