Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

DIOR BACKSTAGE Full Coverage Fluid Foundation Brush N° 12

Vurderinger
Pris
440 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Inspirert av makeupartisternes arbeide backstage under Diors moteshows, er Full Coverage Fluid Foundation Brush N° 12 designet for en jevn og presis påføring.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Full Coverage Fluid Foundation Brush
p90245776
v90245777
DIOR BACKSTAGE
NOK
440
Inspirert av makeupartisternes arbeide backstage under Diors moteshows, er Full Coverage Fluid Foundation Brush N° 12 designet for en jevn og presis påføring. Foundationpenselen gir en flott og full dekk. Pensel med duo-fibre, som doserer og påfører riktige mengde produkt, og gir en feilfri og kontrollert påføring. Resultatet er en perfekt dekket hud med naturlig finish. Full Coverage Fluid Foundation Brush N° 12 har et kompakt børstehode som gjør det mulig å påføre en større mengde foundation, og få en høyere dekk med en naturlig og strålende finish. De faste penselhårene består av to typer fine, syntetiske fibre, som gir en feilfri og kontrollert påføring i et strøk. Anbefales til: Kremet eller flytende foundation. Rens penslen med Diors Brush Cleanser for å sikre opptimal hygiene og holde penslen ren.
1. Bruk penslen med din foretrukne foundation. 2. Påfør og ton ut foundation med penslens runde side med sirkulære bevegelser fra midten av ansiktet og utover. 3. Påfør ekstra med produkt på områder som trenger ekstra dekk.
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal, Acneutsatt hud, Tørr
Farge:
Multi
Dekningsgrad:
Lett
Finish:
Neutral
EAN:
3348901381253

Omtaler

5.0
Basert på 1 stemmer
Les mer
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
I
Ine
06-01-2019
Like (1)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331