Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

All Over Face Colour Warmth
All Over Face Colour Warmth
All Over Face Colour Warmth

All Over Face Colour Warmth

bareMinerals

Et multiprodukt som gir huden en frisk glød, løfter makeupen og skaper liv og dybde. Består av 100 % naturlige mineraler i pulverform som er lette å blande og påføre.
459 kr
Warmth
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
All Over Face Colour
p779736s
v42180844
bareMinerals
NOK
459

Omtaler

Charlotte Aurora Kristiansen | 16-02-2017
Elsker elsker elsker denne! Har den i warmt, og den har holdt over et år. Man trenger veldig lite produkt. Den gir god glød til kinnene og er veldig fin å jobbe med . Bruker den som skyggelegging når jeg ønsker å contoure og bruker den som solpudder på sommeren :)
Trine | 25-02-2016
Jeg liker å teste ut nye produkter hele tiden. Er det likevel et produkt jeg må nevne som har fast plass i sminkevesken, må det bli denne bronseren. Om du vil ha en varmere tone anbefaler jeg warmth. Den kan virke litt oransje om man tar på for mye. Derfor liker jeg Faux Tan best. Det gir et veldig naturlig resultat med en fantastisk glød. Jeg bruker produktet både som bronser, øyenskygge og contour. Det koster litt, men varer i en evighet.

Mer Informasjon

Et multiprodukt som gir huden en frisk glød, løfter makeupen og skaper liv og dybde. Består av 100 % naturlige mineraler i pulverform som er lette å blande og påføre. All-Over Face Colour kan brukes som rouge, ansikts-/kroppsbronzer eller som øyenskygge. • Gir ansiktet farge, form og dybde • Gir raskt et friskt, naturlig utseende • Duse farger • Ingen talkum, olje eller voks – blir ikke harsk • Ingen konserveringsmidler • Ingen parfyme eller kjemiske tilsetningsstoffer • Ikke-komedogen • Ikke testet på dyr
Applicera på de delar som ska formas och framhävas, eller använd över hela ansiktet (ovanpå foundation och under Mineral Veil) för att ge lite extra färg. Använd gärna Flawless Application Face Brush eller Tapered Blush Brush.
Volum:2 ml
Farge:Brun
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331