Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

The Powder 8g

The Powder 8g

La Mer

The Powder er et luksuriøst løst pudder, som føles ubeskrivelig lett på huden. Inneholder La Mers effektive eliksir, Miracle Broth™, som regenererer huden.
760 kr

Omtaler

Marie | 23-09-2018
Amazing!! Denne gjør en helt utrolig jobb med å sette sminken uten å se pudrete ut på huden. Den jevner ut fine linjer og gir en naturlig glow. Jeg bruker denne hver dag, og det ser nesten ikke ut som at det minker, så den er drøy i bruk.
Tina | 14-07-2018
The best of the best! Utrolig stiv pris..men fantastisk baking pudder. Holder sminken like fin etter mange timer.. ikke får hvitt så gir ingen flashback. Får huden til å se finere og freshere ut . Slår sensai sitt.

Mer Informasjon

The Powder er et luksuriøst løst pudder, som føles ubeskrivelig lett på huden. Inneholder La Mers effektive eliksir, Miracle Broth™, som regenererer huden. Sammensetningen inneholder syntetisk formede og unikt belagte partikler som magnetisk tiltrekkes huden og garanterer et perfekt resultat. Huden stråler med fornyet glød og en feilfri finish. Gir en naturlig dekning og påføres i lette oppadgående strøk med La Mer The Powder Brush.
Finish:Neutral
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331