Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

The Powder 8g
The Powder 8g
The Powder 8g
The Powder 8g
Kampanje 20% Les mer

The Powder 8g

La Mer

The Powder er et luksuriøst løst pudder, som føles ubeskrivelig lett på huden. Inneholder La Mers effektive eliksir, Miracle Broth™, som regenererer huden.
608 kr
760 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Powder 8g
p89566021
v89566022
La Mer
NOK
608

Omtaler

Fabi | 02-10-2019
Best finish powder jeg brukt. Gir naturlig glød og holder lenger.
K | 07-09-2019
Jeg har tørr hud, og dette pudderet fremhever dette. Pudderet blir liggende utenpå huden og etter noen timer ser det veldig "sminkete" ut, selv om jeg bruker minimalt med produkt. Ut over dagen tørker dette pudderet ut huden min. Drøyt i bruk, men prisen er likevel alt for stiv. Jeg har brukt dette pudderet av og på i et par år, men etter at Hourglass kom med sitt løspudder (som er i en klasse for seg) ser jeg ingen grunn til å fortsette å ha dette liggende.
M | 21-01-2019
Oppleves som noe hvitt, og merk tidligere kommentøse som informerer om skimmer. Korrekt info. Får linjer jeg ikkje visste jeg hadde.

Mer Informasjon

The Powder er et luksuriøst løst pudder, som føles ubeskrivelig lett på huden. Inneholder La Mers effektive eliksir, Miracle Broth™, som regenererer huden. Sammensetningen inneholder syntetisk formede og unikt belagte partikler som magnetisk tiltrekkes huden og garanterer et perfekt resultat. Huden stråler med fornyet glød og en feilfri finish. Gir en naturlig dekning og påføres i lette oppadgående strøk med La Mer The Powder Brush.
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Normal|Moden|Acneutsatt hud
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331