Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
The Powder 8g
The Powder 8g
The Powder 8g
The Powder 8g

The Powder 8g

La Mer

The Powder er et luksuriøst løst pudder, som føles ubeskrivelig lett på huden. Inneholder La Mers effektive eliksir, Miracle Broth™, som regenererer huden.
760 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

M | 21-01-2019
Oppleves som noe hvitt, og merk tidligere kommentøse som informerer om skimmer. Korrekt info. Får linjer jeg ikkje visste jeg hadde.
Mina | 12-01-2019
Vær obs på at det er shimmer i pudderet.
Marie | 23-09-2018
Amazing!! Denne gjør en helt utrolig jobb med å sette sminken uten å se pudrete ut på huden. Den jevner ut fine linjer og gir en naturlig glow. Jeg bruker denne hver dag, og det ser nesten ikke ut som at det minker, så den er drøy i bruk.

Mer Informasjon

The Powder er et luksuriøst løst pudder, som føles ubeskrivelig lett på huden. Inneholder La Mers effektive eliksir, Miracle Broth™, som regenererer huden. Sammensetningen inneholder syntetisk formede og unikt belagte partikler som magnetisk tiltrekkes huden og garanterer et perfekt resultat. Huden stråler med fornyet glød og en feilfri finish. Gir en naturlig dekning og påføres i lette oppadgående strøk med La Mer The Powder Brush.
Hudtype:Tørr|Sensitiv|Normal|Moden|Acneutsatt hud
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331