Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Smashbox Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer - Limited Edition 50 ml

Vurderinger
Pris
400 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Photo Finish Foundation Smooth & Blur Primer - Limited Edition
p94012595
v94012596
Smashbox
NOK
400
Denne bestselgeren og cruelty-free primer skaper den perfekte basen for din sminke. Det jevner ut huden og forlenger holdbarheten til sminken din. Du får en vegansk primer med hudpleieegenskaper da det hjelper med å redusere fine linjer og synlige porer for å oppnå perfekt og silkemyk hud. Beskytt huden din mot forurensning og skade med ingrediensene vitamin A og E, druefrøekstrakt og grønn te. Smashbox Photo Finish Foundation Primer er lett, oljefri og passer for alle hudtyper.
Studio Tips: Bruk det alene eller under ditt fundament. Bruk: Påfør et tynt lag på ren og fuktig hud Vent 15 sekunder før du påfører andre produkter Fordeler: Forlenger holdbarheten til sminken din Glatter ut og reduserer synligheten av fine linjer og porer Beskytter mot miljøfaktorer med vitamin A- og E-antioksidanter Lett i konsistens og oljefri Etterlater huden silkemyk Gjelder alle hudtyper Cruelty-free og vegansk
Påfør et tynt lag på ren og fuktig hud Vent 15 sekunder før du påfører andre produkter
Volum:
50 ml
Vekt:
53 g
EAN:
0607710089877
Tips fra KICKS community
Finn din perfekte Smashbox primer

Finn din perfekte Smashbox primer

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331